Hjältar sökes!

slutetavsommaren2010 018Flygförmåga, förstärkta sinnen, osynlighet, telepati, teleportation, förmåga att läka och övernaturlig styrka är sådant som enligt Wikipedia kännetecknar en superhjälte.

Vi letar dock inte efter människor med övernaturliga förmågor, utan söker hjältar som kämpar för att göra världen lite bättre. Kanske bygger de energismarta hus, fiskar skräp ur havet, odlar ekologisk mat eller bakar bröd åt hemlösa. Kanske gör de något helt annat.

Känner du någon som förbättrar världen? Eller är du själv en hjälte? Tipsa oss, så kanske vi ses i sommar! Vi planerar att cykla längs Sveriges ostkust och börjar med att ta oss från södra Skåne upp till Oskarshamn. Därifrån tar vi båten till Visby, cyklar genom nordvästra Gotland och far via Gotska Sandön till Nynäshamn. Sedan passerar vi Stockholm och cyklar rakt norrut längs kusten hela vägen upp till Umeå, och så klart gör vi massor av avstickare för att träffa hjältar längs vägen. Hoppas att vi ses!

Category: Blogg
Comments are disabled