Nu är det klippt!

Idag har vi klippt och klippt och klippt och klippt. Det här med att göra poddradio tar sjukt lång tid. Men bra blir det!

IMG_1513

Dagens kontor fanns på vandrarhemmet i Simrishamn, vars ägare var så himla snälla. Bland annat fick vi stanna extra länge, så vi hann både fixa alla våra ljudfiler och käka en snabb sillåpotatis-lunch.

IMG_1514

Framåt eftermiddagen var vi på väg igen. Mot Kivik! Vi trampade på ganska bra, och det fanns mycket kräm i våra elbatterier, så cyklingen gick som smort. Stannade bara en endaste gång när vi såg nedanstående sjukt feta hus. Ett sånt skulle man bo i!

DSCF5190

Och vilken cykelväg vi färdades på! Så otroligt vackert. Och kossorna råmade hej när vi svischade förbi!

IMG_1501

Hej hej! skrek vi tillbaka såklart!

Category: Blogg
Comments are disabled