The båtten is nådd

De senaste dagarna har varit helt underbara. Men idag har vi nog nått botten.
Men först: midsommar! Jisses alltså vilken grej. Vi firade så här:

IMG_1687

Öl + radiolklippning = sant! Gissa varför avsnitt tre av Hjältarna är så bra?

IMG_1689

Vi åt megamycket tårta också. Men extra vaniljsås! Ska man cykla till Umeå får man ju satsa! Sen stack vi vidare till Ronneby och STF Floraviola. Där var faktiskt otroligt fint och trevligt! Snygg inredning:

DSCF5217

Fett goda kakor:

IMG_1735

Och mjuka sängar:

IMG_1724

I måndags brände vi vidare mot Karlskrona. Efter att ha blivit strukna mothårs av långtradare och fartfräsare i vägrenen på 90-vägar var vi otroligt glada över de breda och väl avskilda cykelbanorna på karlshamnsvägen.

IMG_1742

På lunchen fick vi stanna och ladda batterierna. Både våra egna (pizza!) och cykelns (el!).

IMG_1741

I Karlskrona tältade vi. Jösses vad skraja vi var när någon bräkte i vårt öra mitt i natten. Älg? Får? Fågel? Ingen som vet. På morgonen fick en stor sten bli skrivbord och en liten havsvik fick stå för morgondopp och tandborstning.

Tandborstning i Blekinge

Sen stack vi till Bergkvara och tog en tur med den här båten.Mer om det i del fyra av poddradion Hjältarna!

DSCF5236

Sen började allt gå åt skogen. Elen i våra cykelbatterier tog slut. Åskan dundrade. Chokladen var uppäten. Vi fick punka på ena cykeln. Mobilerna var urladdade så vi hade inga kartor och visste inte var vandrarhemmet låg. Phu! Vi grät typ två gånger var. The båtten is nådd! Men vi fick i alla fall sova i sköna bäddar på STF Bergkvara.

Bergkvara_545x300

Category: Blogg
Comments are disabled